ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο «Διαχειριστής Πολυκατοικίας» αποτελεί το κυριότερο μέσο ενημέρωσης για το διαχειριστή μιας πολυκατοικίας, καθώς επίσης και για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να ενημερώνονται για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ιδιοκτησία τους.

Ο «Διαχειριστής Πολυκατοικίας» παρέχει εύκολα και άμεσα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαχείριση της πολυκατοικίας, καθημερινή ενημέρωση με περιοδικά άρθρα σε ανάστροφη χρονολογική σειρά, και διαδραστικότητα με ανοιχτό σχολιασμό των άρθρων. Τα άρθρα περιλαμβάνουν θέματα σχετικά με την κεντρική θέρμανση, το πετρέλαιο θέρμανσης, το φυσικό αέριο, τον ανελκυστήρα, την πυρασφάλεια και την ασφάλεια της πολυκατοικίας, την καθαριότητα και την απολύμανση, την ύδρευση και την αποχέτευση, τη στάθμευση, την αντισεισμική προστασία, τις τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα, τα ακίνητα κ.ά.

Σημαντική υπηρεσία του «Διαχειριστή Πολυκατοικίας» είναι η λειτουργία της πρώτης ελληνικής διαδικτυακής κοινότητας (forum) με συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, εύρεση λύσεων σε θέματα που αφορούν στην πολυκατοικία, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 3500 εγγεγραμένα μέλη. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται εξειδικευμένοι επαγγελματίες, εταιρείες διαχείρισης πoλυκατοικιών και εταιρείες τεχνικής υποστήριξης.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το ΕΠΙΣΕΥ και οι Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχ. Η/Υ (Intelen R&D Group) και Πολιτικών Μηχανικών είναι αποκλειστικοί συνεργάτες του “Διαχειριστή Πολυκατοικίας” σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης για Βέλτιστη Διαχείριση Πολυκατοικιών και διαδικασίες Building Commissioning (Τεχνική και Λειτουργική Παραλαβή Κτιρίου), καθώς και σε Νομικά Θέματα (με την αρωγή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – ΤΕΕ.

Ακολούθως μπορείτε να δείτε τι έγραψαν άλλες ιστοσελίδες για το “Διαχειριστή Πολυκατοικίας”: