Αλλάζουν Εμφάνιση οι Λογαριασμοί της ΔΕΗ

By | 29/08/2014

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, σε έγγραφη απάντησή του προς την υφυπουργό Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ενημερώνει πως βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας σχέδιο για τη δημιουργία αξιόπιστου μητρώου ευάλωτων καταναλωτών.

Για τον λόγο αυτό, η ΔΕΗ θα προχωρήσει στην αλλαγή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του εντύπου, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Η έγγραφη απάντηση του κ. Ζερβού έρχεται σε απάντηση της υπ. αριθμόν 981/25.7.2014 επιστολής της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα για προστασία των ευάλωτων καταναλωτών και ιδίως των μηχανικώς υποστηριζόμενων. Και αναφέρει πως υιοθετεί την πρότασή της και επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχείρησης, με την αλλαγή των εντύπων και την πρόταξη του αριθμού εξυπηρέτησης, «θα δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο μητρώο ευάλωτων καταναλωτών στη ΔΕΗ αλλά το πιο κρίσιμο είναι ότι θα προστατεύεται το υπέρτερο αγαθό, δηλαδή η ζωή και η υγεία τους».

[Πηγή]

Απάντηση