1η Αυγούστου ΤΕΛΟΣ το αναλογικό σήμα από Πάρνηθα

By | 28/07/2014

Ο σταθμός ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ εκπομπής της ΠΑΡΝΗΘΑΣ κλείνει οριστικά … 1/8/2014. Σε αυτό το switch-off θα δοθεί πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε πάνω από τέσσερα εκατομμύριο κατοίκους της Αττικής, της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, των βορειοδυτικών Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού.

Τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας όσο και οι δημόσιοι θα εκπέμπουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα σε νέες συχνότητες.

Για όσους βλέπουν από Υμηττό και Αίγινα

Όσοι κάτοικοι λαμβάνουν το ψηφιακό σήμα από Υμηττό και Αίγινα θα χρειαστείτε επανασυντονισμός τους δέκτες σας, καθότι οι συχνότητες θα αλλάξουν σε τελικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Για όσους βλέπουν από Πάρνηθα

Όσοι κάτοικοι ανήκετε σε περιοχή κάλυψης από Πάρνηθα θα πρέπει να διαθέτετε τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG-4 ή H.264 και από την 1η Αυγούστου να τον συντονίσετε στις νέες συχνότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:

Η εταιρεία “Signal Networks” προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα για την σωστή και ποιοτική σας μετάβαση στη νέα τηλεοπτική ψηφιακή εποχή. Εξειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση Επίγειων και Δορυφορικών συστημάτων λήψης, σε κτίρια κατοικίες, ξενοδοχεία, πρεσβείες και χώρους εστίασης. Με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο λήψης και μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.signalnetworks.gr

Απάντηση