Απομάκρυνση του «Δάσος» των παλαιών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας

By | 14/07/2014

Μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από το «Δάσος» των πολλών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας, μέσω του ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της εταιρείας Signal Networks.
Η εταιρία “Signal Networks“, θέλοντας να δώσει μια συνέχεια στο Πρόγραμμα αισθητικής αναβάθμισης των κτιρίων, “ΠΡΟΣΟΨΗ”, δημιούργησε ένα άκρως ευεργετικό πακέτο υπηρεσιών, προσφέροντας σε όλα τα κτίρια τη μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούν οριστικά από το “ΔΑΣΟΣ” ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ της ταράτσας τους, εξασφαλίζοντας τους, μια ολοκληρωμένη σειρά τεχνικών προτάσεων και οικονομικών προνομίων.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... το “Δάσος” των παλαιών, σκουριασμένων, αναλογικών κεραιών, δεμένες στα κάγκελα των πολυκατοικιών με καλώδια να αιωρούνται παντού.

Η ΛΥΣΗ … αντικατάσταση του “Δάσους” των παλαιών κεραιών, με ένα σύγχρονο ψηφιακό κεντρικό σύστημα, με χρήση μιας μόνο κεντρικής κεραίας, και περιμετρικού συστήματος διανομής κατανεμητών στην ταράτσα.

antennas

Απαλλαγείτε οριστικά από το χάος των παλαιών κεραιών και εφαρμόστε σύγχρονα ψηφιακά συστήματα με πολλές τεχνικές δυνατότητες για ολόκληρη την πολυκατοικία

Το προνομιακό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις πολυκατοικίες που παρουσιάζουν το προβληματικό φαινόμενο του ”δάσους” των πολλών κεραιών και επιθυμούν να τοποθετήσουν μια κεντρική σύγχρονη ψηφιακή εγκατάσταση, με δυνατότητα κεντρικής δορυφορικής λήψης καθώς και σύνδεση με κεντρική θυροκάμερα ασφαλείας.

Η γνώση και η εμπειρία της Signal Networks στο αντικείμενο της Επίγειας και Δορυφορικής λήψης και η ενασχόλησή της με το εκσυγχρονισμό τηλεοπτικού σήματος παλαιών πολυκατοικιών και την αποξήλωση του «Δάσους» των κεραιών από τις ταράτσες εδώ και χρόνια, σε συνδυασμό με την ανάγκη βελτίωσης της αισθητικής της πόλης στην οποία όλοι μας ζούμε και την τεχνολογική αναβάθμιση που επιτάσσουν η νέες τεχνολογίες, καθιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες σημαντικές, διότι συντελούν στη προσπάθεια της αύξησης της ποιότητας ζωής μας η οποία πλήττεται με την κρίση.

“Πιστεύουμε ότι οι κοινόχρηστοι χώροι των κτιρίων της Αθήνας θα μπορούσαν, και πρέπει να είναι χώροι αξιοποιήσιμοι από τους ενοίκους και να προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης”

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής του Προνομιακού Προγράμματος:

  1. Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ
  2. Επικοινωνήστε με την Signal Networks στα τηλέφωνα: 210 67.49.529 ή 697.22.95.305
  3. Στείλτε μας email στο info@signalnetworks.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ – Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

One thought on “Απομάκρυνση του «Δάσος» των παλαιών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας

  1. Maria

    Polu simantiko auto pou kanete sto kentro kai se kentrikous dromous malista h katastasi einai anupofori…Na enimerwsete kai na piesete to dimo na sunergastei k na stirixei tetoies prwtovoulies prepei na ginei auto pia h technologia exei allaxei edw k xronia alles xwres pou den einai kan ston dutiko kosmo exoun dieuthetisei tetoia the state

    Reply

Απάντηση