Ουρές στη ΔΕΗ – Κόβουν το ρεύμα για να γλυτώσουν το χαράτσι

By | 20/09/2011

Περισσότερες από 2.000 αιτήσεις για διακοπές ρεύματος σε εξοχικά, ξενοίκιαστα σπίτια και καταστήματα, δέχθηκε χθες η ΔΕΗ από πανικόβλητους ιδιοκτήτες ακινήτων που αδυνατούν να πληρώσουν το νέο χαράτσι.

Παράλληλα έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των καταναλωτών που προσέρχονται στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ ζητώντας διακανονισμό καθώς έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πολλών μηνών. Ουρές σχηματίζουν και οι καταναλωτές που σπεύδουν να ενταχθούν στο κοινωνκό τιμολόγιο προκειμένουν να γλυτώσουν το χαράτσι με τον χαμηλό συντελεστή.

Όπως δήλωσε στο Newsit o αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Γκαραβέλας “οι καταναλωτές σε μια κρίση πανικού προσέρχονται κατά χιλιάδες στα υποκαταστήματα για να καταθέσουν αίτηση ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους. Χθες μόνο η ΔΕΗ δέχθηκε περισσότερες από 2.000 αιτήσεις ενώ σήμερα ο αριθμός περιμένουμε να ξεπεράσει το χθεσινό νούμερο. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές είναι πως στην ουσία δε θα γλυτώσουν με αυτό τον τρόπο το χαράτσι καθώς η ΔΕΗ θα βρει ποια είναι τα κλειστά ακίνητα (δίχως ρεύμα) και θα ενημερώσει τις κατά τόπους εφορίες και άρα ο κόσμος θα πληρώσει το χαράτσι κανονικά”.

[Πηγή]

Απάντηση