Κακοπληρωμή κοινοχρήστων

By | 19/09/2010

Tους τελευταίους μήνες κόντρα στο πνεύμα των περικοπών παρατηρείται μεγάλη αύξηση της ζήτησης για εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον τομέα των κοινοχρήστων. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών απευθύνονται στις εταιρείες αυτές κυρίως επειδή αναλαμβάνουν να εισπράξουν τα κοινόχρηστα από πολλούς που καθυστερούν συστηματικά. Προκειμένου δηλαδή να διαπληκτίζονται μεταξύ τους οι ιδιοκτήτες για τα χρέη, αναλαμβάνει η εταιρεία να τα εισπράξει.

Βέβαια οι διαπληκτισμοί μεταξύ ιδιοκτητών δεν λείπουν. Γιατί μπορεί η φτώχεια «φέρνει» περικοπές, αλλά μέχρι το να γίνονται γενικές συνελεύσεις στις πολυκατοικίες και ιδιοκτήτες να ζητούν να εξαιρεθούν από την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Πρόσφατα, σε πολυκατοικία στην Κυψέλη με οικογένειες χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, κατατέθηκαν αιτήματα για αγορά του μισού πετρελαίου θέρμανσης απ’ ό,τι πέρυσι. Μάλιστα κάποιοι δηλώνουν ότι θα κλείσουν τα καλοριφέρ τους και σκέπτονται εναλλακτικούς τρόπους για να ζεσταθούν, όπως τζάκι, κλιματιστικό, ξυλόσομπες κ.λπ.

[Πηγή]

3 thoughts on “Κακοπληρωμή κοινοχρήστων

 1. thimiostrikala

  είμαι νέος διαχειριστής παρέλαβα την διαχείριση με έλλειμμα 2500 χιλιάδες ευρώ
  αποθεματικό δεν υπάρχη,μεγαλύτερο
  φέσι το έχει ιδιοκτήτης που δεν έχει
  οικονομικό πρόβλημα, και δεν πληρώνει
  γιατί τσακώθηκε με τον προ προηγούμενο πριν τρία χρόνια μπορώ να
  τα ζητήσω με δικηγόρο η πρεπε να αποφασίσει η συνέλευση

  Reply
 2. thimiostrikala

  επίσης θέλω να επισημάνω η θέρμανση που έχομε είναι ατομική και τα κοινόχρηστα είναι μόνο ρεύμα καθαρίστρια και ζημιές παρόλα αυτά δεν πληρώνουν μερική κακοπληρωτές

  Reply

Απάντηση