Έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ 2010

By | 29/06/2010

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου η επιτυχημένη διοργάνωση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO LINE που είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για την σύγχρονη δόμηση, τις πράσινες κατασκευές, τα προκατασκευασμένα και τις υπηρεσίες property.

Η έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ θα αναπτυχθεί σε συνολικό χώρο 15.000 τ.μ. προκαθορισμένης πορείας και οργανωτικής αρτιότητας με την συμμετοχή περισσοτέρων των 200 επιχειρήσεων προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής και ανακαίνισης από το δάπεδο έως τη στέγη.

Η έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών (περισσοτέρων των 35.000) ιδιωτών και επαγγελματιών. Στην παρούσα διοργάνωση του 2010 λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης και ύφεσης στο χώρο των ακινήτων θα δοθεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κράτηση περιπτέρου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 210 / 9959620 – 21 ή να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.expoline.gr

[Δελτίο Τύπου]

Απάντηση