Τελειώνουν τα επιδοτούμενα κλιματιστικά

By | 17/06/2009

Προθεσμία περίπου 2 ημερών έχουν όσοι κάτοικοι της Αττικής επιθυμούν να αποκτήσουν κλιματιστικό νέας τεχνολογίας με απόσυρση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόθεμα που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο της κρατικής επιδότησης, σχεδόν εξαντλήθηκε και δύναται να καλύψει περί τα 1.280 κλιματιστικά.

Διευκρινίζεται ότι το πρόγραμμα «Αλλάζω ΚΛΙΜΑτιστικό» χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους και προβλέπει επιδότηση έως 50 εκ. ευρώ και έως 500 ευρώ για κάθε συσκευή, ενώ ασκούνται πιέσεις από την αγορά προς το υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να επεκταθεί το κονδύλι για την επιδότηση λόγω της αυξημένης ζήτησης.

[Πηγή]

Update: Επιπλέον 5 εκ. ευρώ τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 10.000 επιδοτούμενα κλιματιστικά εγκρίθηκαν σήμερα για το νομό Αττικής από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Περισσότερα από 21.000 κλιματιστικά πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος απόσυρσης «Αλλάζω ΚΛΙΜΑτιστικό» του υπουργείου Ανάπτυξης, εκ των οποίων τα 13.000 στην Αττική.

[Πηγή]

2 thoughts on “Τελειώνουν τα επιδοτούμενα κλιματιστικά

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ? ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Reply
  2. HaVai

    @ΜΙΧΑΛΗΣ: Επιπλέον 5 εκ. ευρώ τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 10.000 επιδοτούμενα κλιματιστικά εγκρίθηκαν σήμερα για το νομό Αττικής από το υπουργείο Ανάπτυξης.

    Reply

Απάντηση