Ο οδηγός του καλού ανακυκλωτή

By | 04/03/2009

Το ΟΙΚΟ της Καθημερινής έκανε «βουτιά» σε δεκάδες κάδους σε όλη την Αθήνα και έμαθε… από τα λάθη μας. Φαίνεται πως μετά από πέντε χρόνια «γνωριμίας», η σχέση μας με την ανακύκλωση συσκευασιών παραμένει ένα μυστήριο. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουν τι ακριβώς πετάμε στους μπλε κάδους και πώς. Αφού διαπιστώθηκαν ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη, συντάχθηκε ο οδηγός του καλού ανακυκλωτή. Διαβάστε το άρθρο, πραγματικά αξίζει.

2 thoughts on “Ο οδηγός του καλού ανακυκλωτή

  1. ΝΙΚΟΛΑΣ Κ

    ειναι πολυ απλο!!πεταμε οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ μπαζα,ξυλα,νεκρα ζωα,πετρες,πλακακια,φυτα-λουλουδιαλαμπες,αφρολεξ και οτιδηποτε γενικα δεν μπορει να ανακυκλωθει!!ολα τα παραπανω τα βλεπω καθημερινα επειδη δουλευω στην ανακυκλωση!!!οποιος βαλει λιγο το μυαλο του να δουλεψει ισως βοηθησει στην σωστη αποκομιδη-ανακυκλωση!!ασ κανουμε απο το σπιτι μας πρωτα την διαλογη!!ευχαριστω για την φιλοξενια!!

    Reply
  2. ΝΙΚΟΛΑΣ Κ

    α,να μην ξεχασω!!και οι σακουλες να ειναι καλα κλεισμενες γιατι τα περισσοτερα υλικα αδειαζουν εξω!!επισης απαγορευινται ρητα οι συριγγες και νοσοκομειακα ειδη απο χειρουργεια!!το εχουμε δει και αυτο σε νοσοκομειο!!φυσικα τους καδους δεν τους μαζεψαμε!!και ας μην τους κλεινουμε με αυτοκινητα!!!

    Reply

Απάντηση