Νέα έντυπη έκδοση “Ενημέρωση για την Πολυκατοικία”

By | 06/11/2008

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη δημιουργία της νέας εξαμηνιαίας έκδοσης, με τίτλο “Ενημέρωση για την Πολυκατοικία”. Φιλοδοξία είναι αυτή η έκδοση να αποτελέσει βοήθημα για τους ενοίκους και τους διαχειριστές όσον αφορά στα προβλήματα και την ζωή στο κτίριο. Στην έκδοση αυτή ο αναγνώστης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες, άρθρα, προτάσεις και προιόντα σχετικά που θα πλαισιώνονται από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις των πελατών.

Οι προδιαγραφές του εντύπου που θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσεις στα τέλη Νοεμβρίου είναι οι εξής: Διαστάσεις 17Χ24 με 4 χρωμη εκτύπωση σε illustration χαρτί με βερνίκι. Η συνολική ποσότητα εκτύπωσης θα είναι 25000 τεμάχια και θα διανεμηθούν σε πολυκατοικίες της Αθήνας καθώς και σε κεντρικά σημεία, όπως ΚΕΠ, δημοτικά κτίρια, κ.ά.

Σε συνεργασία με τοπικές εφημερίδες παρέχεται ενημέρωση και επικοινωνία μέσω ειδικών θεματικών στηλών για την πολυκατοικία, διατηρώντας έτσι ανοιχτή την επικοινωνία για οποιαδήποτε ενημέρωση και νέο προοϊόν και διατηρώντας ταυτόχρονα τη συνεχή προβολή της έκδοσης.

Παράλληλα με την έντυπη έκδοση και τις τοπικές εφημερίδες ο αναγνώστης θα μπορεί να έχει τις πληροφορίες που θέλει κάθε μέρα, δώδεκα μήνες το χρόνο, για τρέχοντα θέματα και εξελίξεις στον χώρο του κτιρίου, μέσα από τις ιστοσελίδες “Διαχειριστής Πολυκατοικίας” και “Αθήνα η πόλη μας“, των οποίων τα θέματα και οι δραστηριότητες θα προωθούνται σε άλλες συναργαζόμενες ιστοσελίδες.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί μια σειρά από πηγές προβολής και ενημέρωσης ώστε να έρθουμε πιο κοντά στις ανάγκες σας με διαφημιστικά προιόντα κατάλληλα για την δική σας επιχείρηση που θα πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε χωρίς το εξωφρενικό κόστος που συνήθως συνεπάγεται αυτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες και σίγουρα θα βρούμε λύσεις ένα οικονομικό πακέτο προσαρμοσμένο στις διαφημιστικές ανάγκες της επιχείρησης σας.

5 thoughts on “Νέα έντυπη έκδοση “Ενημέρωση για την Πολυκατοικία”

 1. nomos

  Μπραβο HaVai για την προσπαθεια και καλη συνεχεια.
  nomos

  Reply
 2. HaVai

  @nomos: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη συμμετοχή σου στο forum!

  Reply
 3. Γ.Τ

  υπάρχει τηλεφωνο επικοινωνία που θα μπορούσα να μάθω περισσότερα για την έκδοση;

  Reply

Απάντηση