Δημιουργήστε το δικό σας Gravatar

By | 10/10/2008

Συνεχώς γίνονται κάποιες μικροαλλαγές – προσθήκες στο diaxeiristis.com. To blog του “Διαχειριστή Πολυκατοικίας” για την καθημερινή ενημερωση σας πλέον εμφανίζεται σαν αρχική σελίδα του diaxeiristis.com, ενώ στο forum, όπου μπορείτε να θέτετε ερωτήσεις προς απάντση, μπορείτε να μεταβείτε εύκολα κάνοντας χρήση του συνδέσμου που υπάρχει πάνω δεξιά στο blog.

Μια από τις προσθήκες στο diaxeiristis.com είναι και η υποστήριξη Gravatars στα σχόλια. Όσοι δεν διαθέτουν Gravatar account θα εμαφάνιζεται στα σχόλια τους το logo του Gravatar.

Το Gravatar (Globally Recognized Avatar) είναι ουσιαστικά μια μικρή εικόνα η οποία συνδέεται με την διεύθυνση e-mail σας και εμφανίζεται δίπλα από κάθε σχόλιο που κάνετε σε όλα τα blogs & sites που υποστηρίζουν gravatars, κάτι σαν το προσωπικό χαρακτηριστικό σας δηλαδή. Για να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας Gravatar αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα που περιγράφονται στο otherside.gr:

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gravatar.com
  • Επιλέξτε “Sign up now“, εισάγετε το e-mail σας και πατήστε signup. Στη συνέχεια ελέγξτε τα e-mail σας για το μήνυμα επαλήθευσης και πατήστε το activation link που θα βρείτε μέσα σε αυτό.
  • Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε από τον υπολογιστή σας ή από το internet και στην συνέχεια επιλέξτε το κομμάτι της φωτογραφίας και τις διαστάσεις στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες από μια διευθύνσεις e-mail.

Απάντηση