Έκπτωση κατά 50% στα τέλη σύνδεσης για τους νέους καταναλωτές φυσικού αερίου

By | 07/10/2008

Έκπτωση κατά 50% στα τέλη σύνδεσης προσφέρει η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι βρίσκονται πάνω σε ενεργοποιημένο δίκτυο φυσικού αερίου και υπογράψουν συμβόλαιο σύνδεσης εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, θα καταβάλλουν μόνο τα μισά τέλη σύνδεσης, με κέρδος 375 ευρώ για μια πολυκατοικία και 262 ευρώ για μία μονοκατοικία, ένα διαμέρισμα ή για επαγγελματική χρήση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 1133, για να ενημερωθούν αν υπάρχει ενεργοποιημένο δίκτυο στην περιοχή τους. Από την προσφορά εξαιρούνται οι επαγγελματικές συνδέσεις με μέγιστη ωριαία κατανάλωση άνω των 100m3.

Επιπλέον, η ΕΠΑ Αττικής συνεχίζει να προσφέρει εντελώς δωρεάν τέλη σύνδεσης σε περιοχές όπου προγραμματίζεται να κατασκευαστεί δίκτυο εφόσον οι καταναλωτές υπογράψουν συμβόλαιο σύνδεσης πριν την έναρξη εργασιών.

Περισσότερα από 170.000 νοικοκυριά στην Αττική έχουν ήδη συνδεθεί με το δίκτυο και απολαμβάνουν την οικονομία, την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση που προσφέρει το φυσικό αέριο.

[Πηγή]

Απάντηση