καταπάτηση πυλωτής

Διαμόρφωση και συντήρηση κήπου πολυκατοικίας
Απάντηση
metaggisis
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευ Ιουν 17, 2013 12:34 pm

καταπάτηση πυλωτής

Δημοσίευση από metaggisis »

Γεια σας μόλις είδα το site έκανα εγγραφή και θα σας παρακαλέσω να μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει για κάποιο πρόβλημα που με ταλανίζει. Έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα 3 ου ορόφου πρόσφατα αλλά η χαρά μου μετατράπηκε σε εφιάλτη από τους ενοίκους της . Υπάρχει πυλωτή στην πολυκατοικία στην οποία σταθμεύουν κάποιοι νόμιμα. Στο καταστατικό τη πολυκατοικίας λέει ρητά ότι η χρήση της πυλωτής γίνεται μόνο απο αυτούς που έχουν δουλειά εκεί και για περιορισμένο χρόνο. Κάποιοι αφήνουν τα παιδιά τους και έχουν κάνει την πυλωτή παιδότοπο. Μαζεύονται δηλαδή 8 παιδιά , παίζουν μπάλα , φωνάζουν και υπάρχουν φθορές .Σε επανελλημένες οχλήσεις μου αδιαφορούν και επιπλέον είναι και αγενής. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί και ο διαχειριστής είναι συγγενής τους, εκείνος αδιαφορεί παντελώς αφού δεν ενοχλείται , είναι στον 8 όροφο,.Παρακαλώ πολύ απαντήστε μου.

ΠΕΤΡΟΣ Κ.
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: Τρί Ιαν 15, 2008 11:32 am

Re: καταπάτηση πυλωτής

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ Κ. »

Καταρχήν το οτι κάποιοι σταθμεύουν "νόμιμα" δεν κολλάει, αφού απ'οτι καταλαβαινω το κατασταστικό δεν προβλέπει αποκλειστική χρήση της πυλωτής από κάποιους. Αρα όποιος παρκάρει για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι παράνομος.
Το οτι υπάρχουν παιδιά και παίζουν στην πυλωτή, μάλλον το βρίσκω φυσιολογικό, εφόσον η φασαρία από αυτά δεν γίνεται εν ώρα κοινής ησυχίας. Για τις φθορές που πρκαλούν φυσικά υπάρχει πρόβλημα.
Μπορείς να ζητήσεις συνέλευση καταρχήν και να παραθέσεις τα προβλήματα. Αναλόγως πράττεις και μπορούν να σου πουν οι πιο έμπειροι εδώ μέσα πως μπορείς να κινηθείς, ενδεχομένως νομικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κήπος & Περιβάλλοντας Χώρος”