Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα ασφάλειας που έχει προκύψει στη πολυκατοικία μου.
Εδώ και κάποιους μήνες ο πρώην διαχειριστής της πολυκατοικίας, μετά απο κάποιες διαρρήξεις που έγιναν (θύμα των οποίων υπήρξε και ο ίδιος) και μετά απο την μη συμμόρφωση των ενοίκων να κλειδώνουν την εξώπορτα όλη την μέρα ή να προσέχουν σε ποιούς ανοίγουν απο το θυροτηλέφωνο..έκοψε το καλώδιο του θυροτηλεφώνου που ανοίγει την εξώθυρα χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Έτσι ήμασταν αναγκασμένοι να κατεβαίνουμε να ανοίγουμε την εξώπορτα σε κάθε επισκέπτη της πολυκατοικίας. Παρα τις διαμαρτυρίες κάποιων απο εμάς για την καταχρηστική αυτή πράξη (όχι όλων γιατί κάποιοι άλλοι ήταν σύμφωνοι με αυτό) δεν επαναφέρθηκε η λειτουργία της εξώπορτας. Επειδή υπήρξαν δικοί μου σοβαροί λόγοι υγείας που γίνονταν επικίνδυνοι με αυτό το καταναγκαστικό μέτρο, αποφάσισα και έφερα ηλεκτρολόγο ο οποίος επανέφερε την λειτουργία αυτή μόνο για το δικό μου διαμέρισμα. Όμως τις προηγούμενες ημέρες ο νυν διαχειριστής ανακάλυψε ότι η πόρτα άνοιγε ξανά και στη συνέχεια ότι εγώ επανέφερα το μέτρο για το διαμέρισμά μου, και ενημέρωσε τον πρώην διαχειριστή ο οποίος με ειδοποίησε ότι θα ξανακόψει την παροχή και ότι αν ξαναδοκιμάσω να την ξαναθέσω σε λειτουργία θα μου κάνει..και μήνυση
Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω:
α) Αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει μονομερώς και χωρίς γενική συνέλευση σε διαχειριστή ισχυριζόμενου την ασφάλεια του κτηρίου, την κατάργηση μιάς κοινόχρηστης παροχής την οποία πλήρωσε ο κάθε ιδιοκτήτης κατα την αγορά του διαμερίσματός του,
β) αν το συγκεκριμένο μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί μετά απο γενική συνέλευση κατα πλειοψηφία ή χρειάζεται την ομόφωνη συγκατάθεση των ιδιοκτητών, και
γ) με ποιό τρόπο με συμβουλεύετε να αντιδράσω δεδομένου ότι είμαι μια ώριμη γυναίκα με προβλήματα υγείας και θα ήθελα μια νόμιμη αντίδραση χωρίς εντάσεις (στο μέτρο του δυνατού)
σας ευχαριστώ