Σελίδα 1 από 1

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΤΕΡ;;

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 29, 2015 10:46 am
από Zumba
Γειά σας, θα ήθελα τα φώτα σας! Έχει πλημμυρίσει 2 φορές μέχρι στιγμής το λεβητοστάσιο και μας πρότεινε ως λύση ένας υδραυλικός να τοποθετήσει ένα μοτέρ/αντλία στο δάπεδο έτσι ώστε να διοχετεύει τα νερά έξω, με συνολικό κόστος 700€. Όταν κάναμε συνέλευση κάποιος είπε οτι έπρεπε ήδη να είχε η πολυκατοικία (12ετίας) απ΄τον κατασκευαστή κι οτι όλοι βάζουν. Εγω πρώτη φορά το ακούω, συμφωνήσαμε αλλά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα, μήπως κι η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη και πάει να μας δουλέψει κανονικά ο υδραυλικός;;

Re: ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΤ

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 01, 2015 2:17 pm
από ΠΕΤΡΟΣ Κ.
Μια αντλία οβρίων υποβρύχια όπως λέγεται κοστίζει από 60 έως 150 ευρώ. Ομως μάλον θα χρειαστεί και κάτι σαν φρεάτιο στο δάπεδο όπου θα μπεί η αντλία και όπου θα συγκεντρώνονται τα νερά. Από εκεί και πέρα χρειάζεται να ρταβηχτεί σωλήνας μέχρι την αποχέτευση. Ολα αυτά έχουν κόστος εργασίας.
Αρα η ερώτησή σου εξαρτάται από το πόση δουλειά χρειάζεται η όλη εγκατάσταση, πέρα από τα υλικά.

Re: ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΤ

Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 02, 2015 12:43 pm
από Zumba
Ευχαριστώ πολύ κ. Πέτρο. Έφερα χθες κάποιον άλλο υδραυλικό για δεύτερη γνώμη αφού πρώτα έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα αντλία με 105€ (κι όχι 300€ που είχε πει ο πρώτος). Και πάλι ευχαριστώ.