Elena89 έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Επικρατεί μια κατάσταση για τη όποια εν μέρει δυσκολεύομαι να βρω την κατάλληλη απάντηση - λύση.
Προσφάτως μαθεύτηκε πως η διαχειρίστρια έχει εκμηδενίσει το αποθεματικό της τάξεως των 2.500Ε περίπου για να καλύψει ιδιοκτήτες που χρωστάνε κοινόχρηστα δεν ξέρω κι εγώ πόσον μηνών. Με αποτέλεσμα να είναι '0' το αποθεματικό συν
λογαριασμοί να είναι απλήρωτοι και να φτάνουν τις 2.000Ε.
Μιλώντας με μια ιδιοκτήτρια από μόνη της μου ανέφερε οτι δεν πρόκειται να πληρώσει ''αυτή την μαλακισμένη , πρώτα να παρατήσει τη διαχείριση και μετά '' - όπως μου είπε κατά λέξη.

Γιατί έχει φάει λεφτά για πάρτη της.
Επίσης δεν θέλει καν να παρευρεθεί στη Γ.Σ. για να μην τσακωθεί μαζί της.
Διαβάζετε τον κανονισμό, εντοπίζετε τα προς συζήτηση θέματα. Συγκαλείται από το Διαχειριστή έκτακτη Γ.Σ. Αν αρνηθεί το κάνετε οι άλλοι συνιδιοκτήτες. Δες εδώ πως:
viewtopic.php?f=1&t=562&start=60#p11069
Από την άλλη ο Κανονισμός της Πολυκατοικίας.. όπου εγώ πρέπει να είμαι η πρώτη που τον διαβάζει (!!!!) αναφερει :
<< ... αν κάτοχος ιδιοκτησίας καθυστερήσει πέραν από 1 μηνα την καταβολή στο διαχειρστή το ποσό που οφείλει για τις δαπάνες των κοινοχρήστων της ιδιοκτησίας του υποχρεούται να κατβάλει επιπλέον και διπλασίου ποσού ως ποινική ρήτρα...>>
Αυτό ξεχάστε το, αν πάτε να λύσετε το θέμα εξωδικαστικά. Θα έχει νόημα μόνο αν τελικά φτάσετε στα δικαστήρια. Αν το επικαλεσθείτε στη Διαχειρίστρια, ίσως είναι ένας λόγος να συμμορφωθεί.
Φυσικά η διαχειρίστρια δεν ενημέρωσε|αποφάσισε|ρώτησε ουδέποτε τη Γ.Σ. για τις καλήψεις που έκανε και ενέργησε απο μόνη της με τον αέρα του Προέδρου που την διακατέχει.
Γα το θέμα αυτό είναι υποχρεωμένη να απολογηθεί στην έκτακτη Γ.Γ. που πρέπει να συγκαλέσετε επειγόντως, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία (αποδείξεις πληρωμών, απλήρωτα εκπρόθεσμα κοινόχρηστα και τους οφειλέτες, κ.λ.π.)
Τι κάνουμε ρε παιδιααα
Μπορούμε να ελέξουμε τις αποδείξεις που έχει η διαχειρίστρια για να δούμε αν όντως έχει καταχραστεί τα χρήματα??
Όχι μόνο μπορείτε, αλλά είστε και υποχρεωμένοι, αλλά μόνο η Γ.Σ. και όχι κάποιος μεμονωμένος ιδιοκτήτης. Στην ανακοίνωση για τη Γ.Σ. θα πρέπει να γράψετε αναλυτικά τα προς συζήτηση θέματα. Διαφορετικά ότι εκτός ανακοίνωσης συζητηθεί και αποφασισθεί, πιθανόν να θεωρηθεί άκυρο.
Από την άλλη εκείνη που δεν πληρώνει, γιατί έχει προσωπικά μαζί της, δεν θα έπρεπε να εφόσον υποστήριζε όσα λέει για την διαχειρίστρια να στείλει ένα εξώδικο και να λέει ότι αρνείται να πληρώσει και θα το κάνει μόνο όταν γίνει λογιστικός έλεγχος. Τώρα δεν είναι καλυμμένη .... σωστά?
Υποχρέωσή της είναι να παραστεί στη Γ.Σ. να θέσει τις αντιρρήσεις της να πληρώσει τα χρωστούμενα. Αν στραφείτε δικαστικά, θα πρέπει να στραφείτε «κατά παντός υπευθύνου», δηλ. Διαχειριστή αν υπάρχουν ατασθαλίες και ενοίκων κακοπληρωτών. Τα θέματα στην πολυκατοικία, επειδή είναι κοινά και ενδιαφέρουν πολλόυς, σπάνια αντιμετωπίζονται επί προσωπικού. Γι’ αυτό εξώδικο δεν πρέπει να στέλνει κανένας ένοικος μεμονωμένα προς τον Διαχειριστή. Εξώδικο στέλνει μόνο η Γ.Σ. είτε προς το Διαχειριστή είτε προς ένοικο ή συνιδιοκτήτη, αφού εξετάσει το αίτημα του ένοικου. Αν η Διαχειρίστρια είναι συνεργάσιμη, μπορεί να γίνει ο έλεγχος που ζητά η κακοπληρώτρια είτε η από τη Γ.Σ., αν υπάρχει η δυνατότητα, είτε να τον αναθέσετε σε κάποιο λογιστή.